Februarie e luna reducerilor la Editura Meteor Press

Pana la 29 februarie 2012 puteti cumpara online cartile Meteor Press cu reduceri intre 30 si 50%, in limita stocului disponibil. Toate titlurile intra in promotie. Reducerile sunt valabile numai pe site-ul www.meteorpress.ro, in limita stocului disponibil. Fiecare carte este semnalizata corespunzator. Conditiile de plata si livrare sunt prezentate la sectiunea Cum cumparati. Pentru mai multe detalii, sunati la telefon 021.222.83.80 sau accesati www.meteorpress.ro.

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.

S-a impus apoi si in atentia publicului iubitor de limbi straine prin editarea unor dictionare bilingve, a unor ghiduri de conversatie pentru limbi de larga circulatie (engleza, franceza, italiana, spaniola), exotice sau mai rare (chineza, indoneziana, ebraica, olandeza) si a unor auxiliare pentru studiul limbilor straine, reprezentate de cursuri practice si manuale de gramatica aplicata, cu exercitii.

Dezvoltarea editurii sta sub semnul paradoxalei unitati in diversitate, deoarece Meteor Press si-a definit bine specificul, ajungand acum sa reprezinte:
• domeniul titlurilor de business;
• una dintre cele mai actualizate si mai bine reprezentate colectii de carti de legislatie de pe piata de carte romaneasca;
• colectiile de ghiduri turistice Fodor’s si Michelin, ideale pentru calatoriile si vacantele dumneavoastra;
• colectia de carti motivationale destinata celor ce-si constientizeaza si supravegheaza atent atat de dificilul proces al dezvoltarii personale;
• colectia fundamentala pentru parinti, fie ca este vorba de carti despre sarcina si nou-nascut, fie de titluri despre cresterea si educarea copiilor;
• colectia foarte atractiva pentru pasionatii de istorie, cu titluri despre istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial, referitoare la evenimente mai recente (Rusia lui Putin de Anna Politkovskaya constituie un adevarat succes editorial) sau carti care trateaza subiecte mai putin cunoscute publicului larg (Executati prin infometare de Miron Dolot, o emotionanta relatare despre marea foamete din Ucraina anilor 1932-1933, apartinand unuia dintre supravietuitorii ei);
• colectia cartilor practice, cu sfaturi si solutii pentru cei preocupati de aspectul personal, viata de cuplu, feng shui, astrologie, pescuit, arta culinara.

Cele mai noi proiecte editoriale vizeaza crearea colectiilor de psihologie si de literatura universala contemporana, Meteor Press dorindu-si sa devina un reper editorial atractiv si pentru iubitorii de beletristica.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *