Hard Rock Cafe a sarbatorit patru ani cu Nazareth

Hard Rock Cafe a implinit patru ani de cand se afla in Romania, drept pentru care trebuia sa puna de-o sarbatorire. Ceea ce s-a si intamplat, invitatii speciali ai serii de 27 ianuarie fiind scotienii de la Nazareth, care i-au avut in deschidere pe targovistenii de la Trooper. Care targovisteni n-au venit cu mana goala, ci si cu… Blaze Bayley, fost vocalist la Iron Maiden.

Seara a inceput relativ punctual, la putin timp dupa ora 21.00 Trooper apucandu-se de cantat piese din repertoriul propriu, care au facut multimea adunata in Hard Rock Cafe sa cante la randul ei si sa-si scuture pletele. Punctul culminant al recitalului trooperilor a fost aparitia pe scena alaturi de ei a lui Blaze Bayley, care, debordand de entuziasm si instigand publicul la miscare, a interpretat alaturi de targovisteni “Man on the Edge”, care i-a dezmortit pe cei prezenti si “Fear of the Dark”, unde spiritele s-au incins de-a dreptul, mici si mari cantand cu convingere alaturi de cei de pe scena. Zic mici si mari pentru ca publicul a fost unul foarte divers, de la copilasi care nici buletin nu aveau si pana la “venerabili” care bateau spre 60 de ani, daca nu cumva si depasisera aceasta bariera.

In jurul orei 22.30, dupa vreo 40 de minute de Trooper si alte cateva de pauza pentru rearanjarea scenei, au aparut si cei mai asteptati dintre invitatii serii de vineri si anume domnii de la Nazareth. Desi scena din Hard Rock Cafe este destul de mica, scotienii au facut din ea un nucleu arzator din care au transmis vibratiile muzicale in tot clubul. Dan McCafferty (voce), Jimmy Murrison (chitara), Pete Agnew (bass) si Lee Agnew (baterie) i-au trecut pe cei prezenti prin piese de pe cel mai recent album, precum “Big Dog’s Gonna Howl” sau “When Jesus Comes to Save the World Again”, dar si “celebritati” precum “Dream On”, “Whisky Drinking Woman” sau “Love Hurts”, care au smuls multe aplauze din partea publicului – public care i-a lasat cu greu sa plece dupa aproape doua ore de cantat.

Dupa cum ne-au spus organziatorii, acest concert a fost primul din seria Classic Rock Nights @ Hard Rock Cafe, urmatorul eveniment avandu-i in centru pe britanicii de la T.Rex, care vor fi prezenti in Romania pe 29 martie.

Si daca tot am pomenit si dspre Blaze Bayley, trebuie amintit ca muzicianul va fi prezent in Romania si pe 23 martie, in Bucuresti, iar pe 24 martie va canta in Pub Fiord din Targoviste alaturi de Trooper, care la data respectiva se afla in plin turneu Rock Jukebox (detalii pe www.trooper.ro).

Foto: Vlad Toma

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Nazareth 2012/]

Share

2 thoughts on “Hard Rock Cafe a sarbatorit patru ani cu Nazareth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *