O comedie care “Face toti banii”!

Katherine Heigl ii da viata pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich – Stephanie Plum – in comedia romantica “Face toti banii/One for the Money”, care va avea premiera in Romania pe 10 februarie. Filmul este distribuit la noi de Prorom si Ro Image 2000.

Stephanie Plum, o tanara nascuta si crescuta in New Jersey, este foarte sigura pe ea, desi nu mai are un serviciu de sase luni si tocmai si-a pierdut si ultimul card de credit in mainile unui recuperator de creante. Disperata sa faca un ban, Stephanie apeleaza la ultima solutie: sa-si convinga varul sa-i dea o slujba la firma lui care se ocupa de vanatoare de recompense. E adevarat ca singura ei arma e un spray cu piper, dar asta n-o s-o opreasca sa se ocupe de cel mai important “client” al varului sau, Vinny: fostul politist de la moravuri si actualmente fugar, Joe Morelli – da, chiar el, acelasi irezistibil Morelli, care a sedus-o si a parasit-o cand era in liceu.

Prinderea lui Morelli ar fi pentru ea o dulce razbunare, dar si o prima consistenta, insa, pe masura ce Stephanie invata dedesubturile meseriei de recuperator de la Ranger, un coleg uns cu toate alifiile si care e cel mai bun in bransa lui, tanara incepe sa-si dea seama ca e ceva putred in cazul lui Morelli. Daca se mai adauga la problemele ei o familie care se amesteca acolo unde nu-i fierbe oala, un boxeur cu ganduri sinucigase, martori care mor unul dupa altul, faptul ca intre ea si Morelli tot mai sar scantei e clar ca misiunea i se ingreuneaza, iar jobul nu-i mai pare asa de usor ca la inceput…

Filmul va rula in premiera in urmatoarele spatii:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara, Targu Mures
Cinema Grand Mall Satu Mare
Cityplex: Constanta, Brasov, Tulcea
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *