Trooper porneste in turneul Rock Jukebox pe 2 martie

Dupa ce in toamna lui 2011 Trooper a colindat tara in lung si-n lat, aruncand vraji “Voodoo”, trupa targovisteana se pregateste din nou de drum. Cei cinci membri ai formatiei vin de data aceasta cu un concept nou in Romania, interactiv. ROCK JUKEBOX va insemna, pe langa cele mai tari piese din repertoriul Trooper, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial.

Alin Dinca, aka Coiotu’ explica: “Sa cantam live aceste piese legendare este modul nostru de a le multumi si de ne arata respectul fata de numele grele ale scenei rock, fata de acei artisti care si-au pus amprenta asupra unor intregi generatii si care au creat genuri si sub-genuri muzicale.”

Concertele vor fi alcatuite din doua parti, fiecare cu durata de aproximativ o ora: una dintre sectiuni va fi dedicata repertoriului Trooper, iar cealalta va include coveruri din repertoriul rock international.

Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras in care va ajunge, Trooper va posta pe pagina oficiala de Facebook o lista de piese proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla in sala vor avea la randul lor un cuvant de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care isi vor exprima preferintele.

Turneul va incepe in martie, iar datele deja confirmate sunt urmatoarele:

2 martie – Buzau – Cafeneaua Artistilor Buzau
3 martie – Bucuresti – Hard Rock Cafe
24 martie – Targoviste – Pub Fiord
30 martie – Brasov – Rockstadt
20 aprilie – Galati – Zodiar
27 aprilie – Festival Rock – Garnic – Caras-Severin
12 mai – Iasi – TBA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.