“Castle” revine la Universal Channel cu sezonul al patrulea

Cel mai indragit scriitor de romane politiste din lume, Richard Castle (interpretat de Nathan Fillion), se intoarce la Universal Channel intr-un nou sezon din serialul “Castle”, de patru ori nominalizat la Premiile Emmy. Sezonul al patrulea are premiera la Universal Channel pe 6 februarie si se va difuza in fiecare luni, de la ora 22.00.

Dupa trei sezoane in care au infruntat gloante, au capturat indivizi periculosi si au rezolvat nenumarate cazuri de crima prin parteneriatul lor neortodox, relatia lui Castle cu detectivul Kate Beckett s-a consolidat. Dar in finalul tensionat al celui de al treilea sezon, capitanul Roy Montgomery – despre care am aflat ca ar fi avut o legatura cu cazul de crima nerezolvat al mamei lui Beckett – este impuscat mortal de catre un barbat care are legatura cu aceasta crima.

Pe cand ultimul episod al sezonului al treilea se apropia de final, Beckett, care vorbea la inmormantarea capitanului, a fost impuscata de catre un lunetist si si-a pierdut cunostinta. Oare Kate va supravietui? Si daca da, ce isi va mai aminti ea din ziua fatala si cum va afecta acest lucru relatia cu Castle? Ramane de vazut incepand din aceasta seara, de la ora 22.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *