Noi episoade din “Uimitoarea lume a lui Gumball”

In “Uimitoarea lume a lui Gumball” distractia nu se opreste niciodata! Din 7 februarie, ora 18.15, Cartoon Network ii invita pe copii sa urmareasca noile episoade ale seriei. Ca sa va faceti o idee despre peripetiile care-i asteapta pe membrii acestei neobisnuite familii, iata ce li se-ntampla lui Gumball si Drawin in primul episod.

Plictisiti de toate jocurile lor, cei doi prieteni stau si admira stele cazatoare si isi pun si-o dorinta. Nimic neobisnuit… doar ca dorinta li se si indeplineste si cei doi se transforma in barbati. Dupa primele momente de panica, Gumball si Darwin decid ca poate n-ar fi rau sa se bucure de noua lor infatisare si sa traiasca momentul.

In scurt timp, insa, isi dau seama ca sunt complet nepregatiti pentru viata pe cont propriu, pentru noua lor viata de adulti, si se trezesc intr-o situatie din care trebuie sa scape intr-un fel sau altul, fiindca locuiesc intr-un apartament ieftin, n-au prieteni, n-au mancare, iar faptul ca sunt barbati nu le-a adus inca prea multe motive de bucurie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *