Spectacolul “Doua povesti de amor” revine la ArCuB

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita joi 23 februarie, de la ora 19.00, la o noua reprezentatie a spectacolului “Doua povesti de amor”. Dupa succesul repurtat in turneele din tara, spectacolul – ai carui protagonisti sunt Cerasela Iosifescu, Silviu Biris si Ion Arcudeanu – revine la sala ArCuB, in stagiune permanenta, incepand cu luna februarie.

Cele doua piese scurte, scrise de A. P. Cehov – Ursul si Cerere in casatorie – sunt reunite, intr-o montare foarte apreciata de public si critica, de catre regizorul Mircea Cornisteanu. Acesta isi exprima respectul si admiratia pentru marele dramaturg rus, spunand: “Este unul dintre marii artisti pe care Rusia i-a dat omenirii. Creatiile lui vorbesc despre om in general, despre sacrificiu, despre sentimente, despre moarte, despre viata lipsita de perspective, despre devotament si despre sansele pe care le avem la fericire.”

Intrebat care dintre cele doua roluri interpretate in acest spectacol a fost mai dificil, Silviu Biris a raspuns: “Ambele partituri ne-au solicitat la fel de mult. Dar atunci cand unui actor ii place ceea ce se intampla pe scena, munca devine o joaca. La sfarsitul fiecarei reprezentatii suntem lac de apa, dar plini de bucurie. Iar publicul vede si apreciaza asta.”

Durata spectacolului: 1 ora si 45 de minute (cu pauza)

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14) la pretul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *