Allerseelen vine in Romania la Ghost Fest 2012

Trupa austriaca Allerseelen ajunge in premiera in Romania la Ghost Fest 2012. Formatia activeaza inca din 1989 in zona folkului industrial, fiind cotata ca un promoter de marca al genului. Bazele trupei au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, binecunoscut in zona literaturii ce exploreaza aspecte ezoterice ale culturii Europene.

In cei peste 23 ani de cariera, trupa a lansat peste 15 produse discografice si a sustinut concerte in Europa, Rusia si America de nord. Prestatiile live ale trupei sunt spectaculoase. Versiunile live ale melodiilor se diferentiaza adesea de variantele de studio, gratie manierei creative de manifestare a celor trei muzicieni. Allereseelen va ajunge in Romania in formula: Christien H – percutie, Noreia – bas si Gerhard Hallstatt – voce si va urca pe scena Festivalului Ghost pe 14 iulie.

Festivalul Ghost 2012 se va desfasura in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rasnov. Va fi un eveniment complex, cu caracter intercultural ce reuneste o forma variata de manifestari artistice si activitati recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina. Serile vor fi rezervate concertelor, alte doua nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania) si The Moon & the Night Spirit (Ungaria).

Pe durata zilei, celor prezenti li se ofera posibilitatea de a-si petrece timpul in zona de activitati complementare: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii & demonstratii de reenactment, proiectii de film, carnaval.

Biletele sunt disponibile on-line in retelele Biletoo.ro , Eventim.ro, Blt.ro si la filiala Bestial Records din Bucuresti.
Pretul biletului pentru o zi de festival este 35 de lei, iar abonamentul pentru doua zile costa 60 de lei. Camparea in spatiul special amenajat din proximitatea festivalului este inclusa in pret.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *