Biletele la T.Rex pot aduce cu ele abonamente la Ost Fest 2012

Cei care vor sa asculte live hiturile “Children of the Revolution”, “Get it On” sau “20th Century Boy” si isi cumpara biletul pentru concertul T.Rex din Hard Rock Cafe in perioada 8 – 22 februarie au sansa sa castige unul dintre cele patru abonamente la Ost Fest 2012, puse la bataie de organizatori.

Seriile biletelor achizitionate din reteaua Biletoo.ro sau de pe www.biletoo.ro, incepand din 8 februarie ora 00.00 pana marti, 22 februarie ora 24.00 vor fi automat inscrise in competitia ce are ca premiu patru abonamente la festivalul care va face Bucurestiul sa rasune de sonoritati rock.

Ost Fest 2012 se va desfasura in perioada 15 – 17 iunie 2012, la Zone Arena, iar numele deja anuntate transforma Festivalul in experienta rock suprema a anului 2012. Pe scena vor urca: Dimmu Borgir, Mötley Crüe (SUA), Megadeth si Motorhead, iar lucrurile nu se opresc aici. Alte nume mult asteptate vor fi facute publice in curand. Evenimentul este organizat de Project Events.

Biletele pentru show-ul T.Rex sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 400 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 120 lei – loc la mese (dupa achizitionare rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)
Categoria a II-a – 70 lei – in picioare

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *