Concerte in Wing Club in perioada 11-25 februarie

Motive de distractie se gasesc permanent in Wings Club din capitala, acolo unde nu trec mai mult de cateva zile fara concerte sau fara petreceri presarate cu dans si oferte speciale pentru cei care decid sa treaca pragul clubului. In cele ce urmeaza, va prezentam concertele care vor avea loc in Wings de-a lungul lunii februarie:

Trupa Puls – Live Cover Band – va concerta pe 11 februarie, de la ora 21.30 in Wings Club. Veti fi “atacati” cu multe piese care au reprezentat hit-uri ale diversilor ani. Biletele vor fi puse in vanzare in seara concertului, la intrarea in club, pretul unui bilet fiind de 10 lei.

Gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria “Matei-Sansa la viata”. Evenimentul SANSA LA VIATA V1.0, va avea loc in data de 16 februarie 2012, incepand cu ora 20.00, in incinta Clubului Wings din Bucuresti, artistii participanti fiind Arssura, Omu Gnom, Cedry2k. Intre reprezentatiile lor, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment. Biletul costa 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei).

Vineri, pe 17 februarie, byron va asteapta in No Man’s Land cu chef de cantat si de “losing control”. Daca va era dor de drame interzise, istorii cu alchimisti sau piese romanesti cunoscute imbracate in haine noi, nu ratati pe 17 februarie cursa de Wings Club. Check-in-ul se poate face la sediul din Bucuresti, strada Mihai Eminescu nr. 127, iar imbarcarea va incepe de la ora 22.00. Pentru acest concert, 6fingers nu va putea fi alaturi de colegii lui, astfel incat locul din spatele clapelor va fi preluat de Mihai Ardelean (Marius Pop & the M Theory, ex-Conexiuni). Pretul biletului va fi 20 de lei.

Trupa Oliver lanseaza sambata, 18 februarie, in Wings Club din Bucuresti, editia de colectie a celui de-al doilea album al sau, “Eros”. Concertul din Wings Club va fi o productie City Events, va fi inregistrat audio-video si va constitui materialul pentru albumul live Oliver care va aparea in toamna aceasta. Concertul va incepe la ora 21.30, iar intrarea in club se va putea face incepand cu ora 19.30. Pretul biletului este 15 lei.

Pe 23 februarie este randul trupei timisorene Implant pentru Refuz sa concerteze in Wings, de la ora 21.00, alaturi de invitatii sai din Bucuresti, trupa Flesh Rodeo. In vara trecuta IPR a inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi (“A Singular Call”, “Break the Flow”, “March to the End”) au putut fi ascultate la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, dar si in cadrul show-lui din Wings, din luna noiembrie a anului trecut. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din 23 februarie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com). Biletele se achizitioneaza in seara evenimentului, la intrarea in club, la pretul de 15 lei.

Pe 24 februarie, de la ora 21.00, sunteti rugati sa “apasati pedala” intr-un mod civilizat si responsabil (avand in vedere conditiile meteo) in drum spre concertul “double-bill” The Mono Jacks + Grimus. Biletul de intrare costa 20 lei.

The Making Off Band va invita pe 25 februarie de la ora 22, in club Wings, pentru a va distra impreuna pe ritmuri apartinand unor artisti precum Mc Hammer, Madonna, Depeche Mode, Vanilla Ice, Giovanotti, The Rasmus si multi altii. Biletele, cu pretul de 15 lei, vor fi puse in vanzare in seara concertului, la intrarea in club.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.