Premiera internationala la AXN: “Firma”

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter (“Boston Legal”, “Law & Order”, “The Practice”) si celebrul romancier John Grisham aduce in fata publicului un serial inspirat de bestseller-ul international “Firma/The Firm” publicat in Romania la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat in toate teritoriile si este produs de eOne, in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.

Premiera internationala pe canalele AXN din intreaga lume va avea loc duminica, 19 februarie, de la ora 21.00.

“Firma” continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.

Dupa un deceniu plin de greutati si intrarea in programul federal de protectie a martorilor, Mitch si familia sa revin din izolare decisi sa-si refaca viata si viitorul – doar ca pericolele din trecut inca mai bantuie, dublate de noi amenintari, aparute de pretutindeni.

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter si celebrul romancier John Grisham nu a generat doar incitanta poveste ci s-a ocupat si de alegerea membrilor distributiei. Josh Lucas (Mitch McDeere), actor si producator american a primit rolul principal, iar sotia sa (Abby McDeere) este interpretata de Molly Parker.

Episodul pilot va fi difuzat in premiera si in exclusivitate la AXN duminica, 19 februarie, de la ora 21.00, iar din 29 februarie serialul va putea fi urmarit in fiecare miercuri, de la ora 22.00.
Imediat dupa premiera de pe canal, timp de sapte zile, primul episod al serialul “Firma” va fi disponibil in intregime pe www.axn.ro si www.cinemagia.ro si va putea fi urmarit de catre toti vizitatorii celor doua site-uri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.