Scriitorul Amos Oz va fi prezent in Romania pe 27 si 28 februarie

La invitatia Editurii Humanitas Fiction si a Ambasadei Israelului la Bucuresti, Amos Oz, unul dintre cei mai importanti scriitori israelieni, va fi prezent la Bucuresti, in perioada 27–28 februarie 2012. Scriitorul va sustine o conferinta de presa luni, 27 februarie, ora 12.00, la Hotelul InterContinental, Sala Fortuna Est, etajul 21.

In aceeasi zi, la ora 18.30, la Ateneul Roman, va avea loc conferinta Amos Oz in dialog cu Gabriel Liiceanu. Biletele pentru conferinta de la Ateneu vor fi puse in vanzare marti, 21 februarie.

Marti, 28 februarie, ora 11.00, Amos Oz va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti, festivitatea de decernare desfasurandu-se in Sala “Constantin Stoicescu” a Palatului Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36–46).

De la ora 17.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) va fi lansata seria de autor “Amos Oz” a Editurii Humanitas Fiction, cu volumele “Odihna desavarsita”, “Cutia neagra”, “Cum sa lecuiesti un fanatic”, “Rime despre viata si moarte”, “Poveste despre dragoste si intuneric” si “Scene de viata campestra”. La eveniment vor vorbi: Amos Oz, Marlena Braester, Ioana Parvulescu si Denisa Comanescu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.