Premiera la TNB: “Baiatul din ultima banca”

Premiera oficiala a spectacolului “Baiatul din ultima banca” de Juan Mayorga (traducere din spaniola de Luminita Voina-Raut), adusa in scena de regizorul Theodor Cristian Popescu, va avea loc joi, 16 februarie 2012, de la ora 19.30, la Sala Amfiteatru a Teatrului National “I.L.Caragiale”.

Piesa apartine unuia dintre cei mai importanti dramaturgi ai momentului, dublu laureat al Premiului National pentru Teatru in Spania natala, premii carora li se adauga numeroase alte distinctii importante. Autor incitant si surprinzator, Juan Mayorga este profesor de dramaturgie si filozofie la Real Escuela Superior de Arte Dramático din Madrid si are o dubla specializare, in matematica si filosofie (studii desavarsite printr-un doctorat).

In distributie ii veti regasi pe Mihai Calin, Diana Dumbrava, Brandusa Mircea, Dan Tudor si pe mai tinerii lor colegi, Rares Florin Stoica si Andrei Chiran (foto: TNB).

Modernitatea cadrului este completata armonios de creatia scenografica – Liliana Cenean si Stefan Caragiu si de muzica lui Vlaicu Golcea.

Biletele costa 40 lei, 30 lei si 16 lei. Mai multe informatii despre piesa gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *