Invata sa faci filme la TIFF 2012!

La cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, pasionatii de film si nu numai, se pot bucura de prezenta la Cluj a unuia dintre cei mai renumiti si apreciati profesori de film de la Hollywood, Dov Simens. Faimosul sau curs 2 Day Film School™, recunoscut ca un mare succes la nivel international, se va desfasura pentru prima data in Europa de Est, in cadrul evenimentului ‘Hollywood in Transilvania’ ce va avea loc la TIFF pe 2 si 3 Iunie 2012.

Evenimentul ‘Hollywood in Transilvania’ impreuna cu 2 Day Film School™ este adresat atat celor care vor sa isi lanseze sau sa isi dezvolte o cariera in lumea filmului, ca producatori, regizori, agenti sau realizatori de film, precum si profesionistilor din media sau advertising interesati sa afle mai multe despre acest domeniu si despre oportunitatile de colaborare & dezvoltare din industria internationala.

Cei care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze un formular online si sa achite taxa de participare de 314 euro.
Persoanele inscrise pana in 29 februarie 2012 vor beneficia de un discount de 50%, achitand doar 157 euro. Mai multe informatii, formularul de inregistrare si suportul securizat oferit de paypal pentru achitarea taxei de participare se gasesc pe website-ul: www.hollywoodintransilvania.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *