Ninsorile nu opresc turneul Rhythm of the Dance

Rhythm of the Dance a inceput turneul in Romania. Duminica seara, Compania Nationala de Dansuri a Irlandei a sustinut primul spectacol in Ploiesti, in fata unei sali pline. Fascinati de ritmurile perfecte ale dansatorilor irlandezi, ploiestenii au savurat incantati fiecare moment dintr-un show grandios. Artistii au fost rasplatiti cu ropote de aplauze si ovatii pentru spectacolul pe care l-au oferit si au fost chemati la bis de sala intreaga ridicata in picioare.

Turneul Rhythm of the Dance continua marti, 14 februarie, in Bacau, la Teatrul de Vara. Show-ul irlandezilor este asteptat cu nerabdare de peste 1000 de bacauani. Urmatoarea oprire din turneu va fi la Casa de Cultura din Piatra Neamt, miecuri, 15 februarie. Rhythm of the Dance va ajunge pentru prima data si in nordul Romaniei, la Suceava, pe 16 februarie, iar sambata, 18 februarie, artistii vor sustine spectacolul si la Constanta. Turneul Rhythm of the Dance se va incheia duminica, 19 februarie la Sala Palatului din Bucuresti.

Rhythm of the Dance se afla pentru al treilea an consecutiv, in Romania. Anul acesta irlandezii au venit cu dansuri, costume si coregrafii noi, in premiera. Publicul, care asteapta insa an de an show-ul Rhythm of the Dance se va bucura si de piese consecrate, cum ar fi balada “Danny Boy”.

Biletele pentru Rhythm of the Dance se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.