“Pina” va rula in aceasta seara la Carturesti

Parada Film si Carturesti Verona ii invita pe toti cei indragostiti de film, dans si muzica la proiectia speciala a documentarului PINA, marti, 14 februarie de la ora 19.00. Evenimentul va avea loc in mansarda librariei Carturesti (str. Arthur Verona, nr. 13-15) iar intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile.

DVD-ul PINA, deja existent pe rafturile librariei, va putea fi achizitionat doar de Ziua Indragostitilor la pretul special de 40 de lei.

Filmul PINA, in regia lui Wim Wenders, a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2011 de catre Academia Europeana de Film. De asemenea, filmul este nominalizat la Premiile Oscar si se bucura deja de o serie de distinctii importante.

Asa cum este prezentat de regizorul Wim Wenders, PINA este un film pentru Pina Bausch, una din cele mai importante si apreciate coregrafe ale dansului contemporan. Filmat cu trupa de dans Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, productia ilustreaza revolutionara si originala arta a marii coregrafe germane care a murit in vara anului 2009.

PINA a fost lansat pe marile ecrane in toamna anul trecut si a fost cel mai vizionat documentar in cinematografele din Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *