Intalnire live cu prezentul: “The Gift of Now”

Editura Herald va invita la o intalnire live cu prezentul si o conversatie pe temele cartii “The Gift of Now” sambata, 18 februarie, ora 16.00, Libraria Bastilia din Piata Romana nr. 5. Alaturi de Danand (Daniela Andreescu), autoarea cartii si invitatul special Mitos Micleusanu veti avea prilejul sa va bucurati de propria voastra prezenta, sa oferiti intrebari si sa primiti raspunsuri, sa experimentati lucrul interactiv cu cartea, insotit de cateva proiectii video si sunetele instrumentului hang oferite de muzicianul Iulian Claudiu Lazarciuc.

“Deindata ce incepi s-o rasfoiesti, cartea te obliga sa te intrebi ce este ea, de fapt?! Cuprinde texte si imagini, pasaje eseistice si literare, explicatii sau glose poematice la desene, picturi si fotografii, reflectii asupra vietii sau asupra unor situatii dilematice, enunturi de tip «sapiential» – si cate si mai cate! E un ansamblu alert, nonliniar, de texte si imagini care nu poate fi citit doar cu ochi literar sau doar din perspectiva cititorului de filozofie sau de carti de «spiritualitate» si nici nu poate fi considerat o carte de arta ori un mic album, asa cum, cu policromia sa eleganta, poate parea. E un obiect de privit si de citit care sfideaza tipologiile si, de dincolo de genuri si specii, lasa cititorilor libertatea de a alege ei insisi ce vor sa ia din acest continuum vizual-lizibil sau descriptiv-reflexiv sau contemplativ-interogativ sau…” (Ion Bogdan Lefter)

“The Gift of Now” a aparut la Editura Herald in Colectia Meditatii Vizuale, Bucuresti, 2011. Mai multe informatii despre carte gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *