Litera lanseaza “Meniul perfect”

Editura Litera va invita in cadrul restaurantului Phill (Drumul Potcoavei, nr. 120) la lansarea cartii “Meniul perfect” de Gordon Ramsay Joi, 16 februarie, ora 19.00. La eveniment vor lua parte Dan Boerescu – blogger, Antonina – creator dulcegarii culinare, Anca Rusu – realizator emisiuni tv, Adina Scortescu – food editor pentru Good Food si Irina Ilie – redactor coordonator Litera.

Evenimentul vizeaza atat discutii despre carte, cat si despre un mod de viata sanatos bazat pe o nutritie echilibrata si diversificata, totul sub atenta supraveghere a specialistilor din domeniu si a unor meniuri delicioase gatite de bucatari recunoscuti.

“Meniul perfect” cuprinde o colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului. Cartea are o modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.

Cele 156 de retete, gustari, feluri principale si deserturi, insotite de peste 30 de garnituri, ofera o selectie a celor mai fascinante mancaruri din lumea intreaga. Din bucataria italiana si cea frantuzeasca pana in cea marocana sau cea mexicana, est-asiatica sau din Orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranta Gordon Ramsay va fi pe placul tuturor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.