Editura Allfa lanseaza colectia “Iubiri de altadata”

Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, va invita in lumea celor mai frumoase povesti de dragoste, cu ocazia lansarii unui nou proiect editorial: colectia Iubiri de altadata. Aceasta debuteaza cu patru titluri: “O mica gluma”, de Anton Pavlovici Cehov; “Dom Casmurro”, de Joachim Maria Machado de Assis; “Sotii de artisti”, de Alphonse Daudet si “Iubire si gimnastica”, de Edmondo de Amicis.

Asadar, editura va asteapta vineri, 24 februarie, ora 17.30, la Starbucks Plaza Mall, la un eveniment-spectacol ce va aduce carti, muzica si o cafea buna. In cadrul evenimentului vor lua cuvantul Cristina Bazavan (jurnalist), Camelia Vacaru (jurnalist) si Mario Demezzo (Vicepresedinte Grupul Editorial ALL). Actorii Dorotheea Petre si Paul Ipate va vor incanta cu lectura unor fragmente din romanele lansate, iar finalul va veni cu un recital sustinut de Dan Teodorescu (Taxi).

“Iubiri de altadata” sunt povesti de iubire care au depasit toate obstacolele, inclusiv pe cel al timpului, povesti a caror frumusete ramane intreaga dupa decenii sau chiar secole. Povesti in care mesajele nu ajung la destinatar instantaneu, dar se bucura de acea caldura umana dupa care tanjim cu totii uneori. Povesti cu protagonisti pe care ne-am dori oricand sa-i vedem in carne si oase. In colectia Iubiri de altadata, Editura ALLFA vi le prezinta pe cele mai frumoase. Multe dintre titlurile acestei colectii sunt traduse pentru prima oara in limba romana.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *