Epica, cel mai recent nume pe afisul ARTmania 2012

Epica revine in Transilvania la Festivalul ARTmania cu un nou album: “Requiem for the Indifferent”. Epica va concerta in premiera pe scena din Piata Mare alaturi de Trail of Tears si Die Toten Hosen vineri, 10 august. Curiosii pot asculta pe internet piesa „Storm The Sorrow”, un extras single de pe albumul cu numarul cinci in discografia trupei.

Albumul va fi lansat în martie prin Nuclear Blast si 13 piese cu mesaje dedicate incercarilor prin care trec oamenii din zilele noastre, sustinute de compozitiile lor instrumentale inconfundabile. “Design Your Universe”, penultimul album Epica, s-a bucurat de un succes indiscutabil. Majoritatea concertelor au fost sold-out, inclusiv spectacolul de la Bucuresti. Asa au inceput si anul 2012: evenimentele de lansare din Olanda si cinci concerte din Europa au ramas fara bilete de vanzare.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.