Concurs de fotografie: Sporturi de iarna

ClubulFoto.com si Think Tank Photo Romania va invita sa participati pana pe 15 martie la concursul de fotografie cu tema “Sporturi de Iarna” si puteti castiga unul dintre cele doua premii puse in joc. Concursul se desfasoara on-line si se adreseaza tuturor celor pasionati de fotografie.

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: fotografie sportiva, instantanee, fotoreportajul, expuneri lungi, portrete etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa. Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului: http://www.clubulfoto.com/concurs/

Calendarul desfasurarii concursului:

– pana pe 15 martie: Inscrieri si votul publicului
– 16 – 30 martie: Jurizare, 30 martie: Anuntarea castigatorului

Premii:

Marele Premiu este o geanta foto convertibila Think Tank Speed Demon
Premiul Publicului este un toc pentru aparatul foto DSLR, Think Tank Digital Holster 10 V2.0

Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre dl. Mihai Stetcu, fotograf profesionist.

ClubulFoto.com este o revista on-line de aparatura si tehnica fotografica. Clubul Foto isi propune sa va tina la curent cu ultimele noutati, evenimente, expozitii si echipamente din lumea foto-video.

Concentrandu-se pe “viteza” si “accesibilitate”, Think Tank Photo pregateste fotografii pentru a fi gata “Inainte de Moment” (Be Ready “Before the Moment”), permitandu-le sa documenteze acele momente istorice care reflecta viziunile lor personale si talentele artistice.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *