Sa aflam 101 lucruri inedite despre Shakespeare

121.ro si Meteor Press va invita la o seara de lectura speciala, in care sa descoperiti 101 LUCRURI INEDITE DESPRE SHAKESPEARE – miercuri, 22 februarie 2012, ora 18.30, la Clubul Taranului. “101 lucruri inedite despre Shakespeare” va poarta in culisele vietii uneia dintre cele mai controversate personalitati din lumea literara.

La eveniment vor participa:

Dna Carmen Musat, redactor-sef Observator Cultural
Dl Bedros Horasangian, scriitor
Moderator: Daniela Fugaru Kammrath, redactor-sef 121.ro
Actorul Silviu Man va citi cateva fragmente din carte si din opera lui Shakespeare.

A fost Shakespeare certat cu legea? Cat de educat era? Cui au fost dedicate sonetele lui? Care au fost iubirile secrete ale marelui bard? Si, pana la urma, cine a scris, cu adevarat, toate aceste capodopere? Cartea de fata nu ne ofera raspunsuri categorice, dar editorii va garanteaza o lectura cu sufletul la gura. Daca v-a placut filmul “Skakespeare in Love”, daca va atrag misterele si controversele, daca va plac aventurile si povestile de dragoste, atunci nu aveti de ce sa nu cititi aceasta carte.

Autorii, Janet Ware si Al Davis, poarta cititorii intr-o calatorie extrem de bine documentata si nu lipsita de umor, de pe meleagurile in care s-a nascut bardul din Stratford-upon-Avon si pana la ecourile pe care le-a lasat in inima intregii lumi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.