Dezbatere literara: “Biletul de iesire din criza”

Curtea Veche Publishing are placerea de a va invita joi, 23 februarie, la o dezbatere despre criza economica, pornind de la volumul “Biletul de iesire din criza” de Adrian Vasilescu. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 16.00 la Libraria Sadoveanu (Bulevardul Magheru, nr. 6-8).

Alaturi de autor, vor fi prezenti Marius Ghenea, antreprenor si membru al juriului in emisiunea Arena Leilor, Claudiu Serban, manager la Evenimentul Zilei si Capital si Radu Preda, realizatorul emisiunii Saptamana Financiara, ce va fi si moderator al discutiei.
Dezbaterea va porni de la ideile propuse de carte si va aduce in atentia publicului stadiul crizei economice la momentul actual, dar si solutiile depasirii acestei perioade, asa cum sunt ele vazute de Adrian Vasilescu si de catre cei trei invitati.

Tema pe care Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, o abordeaza in volumul sau, “Biletul de iesire din criza”, este una cat se poate de actuala: criza economica de la nivel mondial care ne afecteaza in prezent. Comparand criza de acum cu alte momente de rascruce pe care omenirea le-a traversat de-a lungul timpului si, in special, cu Marea Criza din 1929-1933, autorul subliniaza doua aspecte: ciclicitatea acestor fenomene si schimbarile importante pe care ele le produc. Un capitol substantial este dedicat situatiei Romaniei, in context european si mondial. Volumul este unul de larg interes, cu atat mai mult cu cat nu se adreseaza exclusiv specialistilor, ci este scris intr-un limbaj accesibil tuturor celor interesati de ceea ce ne rezerva, din punct de vedere economic, viitorul.

Volumul “Biletul de iesire din criza” a fost lansat pe 24 noiembrie, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, si este disponibil in librarii la pretul de 38 lei.

Extras din comunicatul Curtea Veche

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *