Jazz-fusion la Sala Palatului cu Nigel Kennedy

In data de 2 aprilie, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet il vor aduce pe scena Salii Palatului din capitala pe unul dintre cei mai bine vanduti violonisti ai lumii, celebrul Nigel Kennedy. Artistul britanic va sustine un concert jazz, alaturi de grupul sau de jazz-fusion – “Nigel Kennedy Quintet ”din componenta caruia fac parte: Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic si Tomasz Grzegorski.

In concertele sustinute in acompaniamentul “Nigel Kennedy Quintet” – artistul ofera audientei o aventura indrazneata in diverse stiluri muzicale, de la clasic, la jazz, la fusion, la rock.

Reprezentatia de la Bucuresti va cuprinde un program variat, piese originale de jazz imbinate armonios cu prelucrari muzicale dupa Jimi Hendrix precum “Purple Haze” sau “3rd Stone From The Sun” sau compozitii din repertoriul trupei The Doors.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate prin intermediul Agentiei Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, din Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 80 si 250 lei in functie de categoria de loc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *