“Diavolul din tine” are premiera in Romania pe 2 martie

Horror-ul “DIAVOLUL DIN TINE/The Devil Inside” (SUA, 2012) de William Brent Bell, cu: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Suzan Crowley va avea premiera in Romania pe 2 martie 2012. Filmarile au avut loc si in Romania si in distributie regasim si nume ale unor actori romani, precum Ionut Grama sau Claudiu Istodor.

In 1989, serviciul de urgenta raspunde unui apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley), care marturiseste ca a ucis trei oameni. 20 de ani mai tirziu, fiica ei, Isabella (Fernanda Andrade), incearca sa inteleaga ce s-a intAmplat in acea noapte. Vine in Italia, la spitalul pentru criminali cu tulburari psihice, Centrino, unde e inchisa mama ei, pentru a stabili daca aceasta e bolnava mintal sau e posedata de un demon.

Isabella primeste ajutorul a doi tineri exorcisti, preotii Ben Rawlings si David Keane, care incearca sa-i vindece mama folosind metode care tin de religie, dar si de stiinta, dar incercarile lor nu fac decat sa-i aduca fata in fata cu raul in cea mai pura forma si sa descopere ca demonii care o posedau pe Maria sunt mult mai puternici decat isi inchipuiau.

Orasele si salile de premiera sunt:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Braila, Cluj, Timisoara, Targu Mures
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *