“Tatal fantoma” va fi prezent la Garantat 100 %

Actorul Marcel Iures si regizorul Lucian Georgescu vin pe 26 februarie, de la ora 23.00, la emisiunea Garantat 100% de la TVR 1 pentru a-i povesti lui Catalin Stefanescu despre filmul “Tatal fantoma”, care se lanseaza in Romania la inceputul lunii martie. Cunoscut din lumea publicitatii, Lucian Georgescu este scenaristul si regizorul acestui film.

Marcel Iures detine rolul principal al filmului, cel al profesorului american Robert Traum, care isi ia un concediu de un an si porneste intr-o aventura legata de trecut. Intors pe batranul continent, Robert incearca sa dezlege misterul originii tatalui si unchiului sau, faimosii frati Traum: Rudolf, un celebru romancier, si Samuel, odinioara mare gangster in Chicago.

Filmul porneste de la o povestire a lui Barry Gifford, scenarist american de succes, colaborator al lui David Linch si de al carui nume se leaga “Lost Highway” si “Wild at Heart”. Ideea filmului “Tatal fantoma” a inceput in Romania, cand Barry Gifford a facut parte din juriul TIFF.

“Tatal fantoma” aduna pe afis si alte nume cunoscute, precum: Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Mihai Constantin, Mimi Branescu si Mirela Oprisor. Una dintre putinele prezente americane din acest film este chiar Barry Gifford. De altfel, productia “Tatal fantoma” reprezinta filmul de debut ca regizor al lui Lucian Georgescu, cel care semneaza de altfel si scenariul acestui film.

La editia de duminica a emisiunii Garantat 100%, pentru momentul dedicat muzicii de camera, alaturi de invitatii lui Catalin va fi duetul Jaya, iar muzica tanara este reprezentata de Kiba Dachi. La pian, ca de obicei, Puiu Pascu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *