Expozitia foto “This is my voice!” ajunge la Cluj

Asociatia Euroarte si Asociatia ArtImage va invita la expozitia de fotografie “This is my voice!”, care prezinta o selectie de fotografii realizate de 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia in cadrul modulelor de Photovoice derulate in perioada mai-septembrie 2011.

Proiectul “This is my voice!” – coordonat de Euroarte in parteneriat cu Asociatia Vasiliada/Romania, Silent Voices si Polish Intercultural Group/ Polonia – este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3 – Proiecte pentru democratie participativa.

Vernisajul expozitiei “This is my voice!” va avea loc joi, 1 martie, incepand cu ora 18.00, in foaierul Bibliotecii Judetene “Octavian Goga” din Cluj-Napoca (str. Dorobantilor, nr. 104). Expozitia va putea fi vizitata pana in 31 martie.

Autorii fotografiilor sunt 40 de tineri surzi si hipoacuzici din Romania si Polonia, care, prin intermediul fotografiei (metoda Photovoice), isi exprima problemele, opiniile, nevoile, in incercarea de a comunica, astfel, cu persoanele auzitoare.

In octombrie 2011, expozitia “This is my voice!” a fost gazduita la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, iar in noiembrie, la Galeriile de Arta ale Cercului Militar din Craiova. In luna martie a acestui an, lucrarile vor fi expuse la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj, urmand ca de aici sa porneasca spre Varsovia.

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.