Harap Alb si Pinocchio se intalnesc la teatru

Teatrul Ion Creanga a programat in zilele de 3 si 4 martie doua spectacole indragite de cei mici. Intr-o viziune moderna, mai familiara publicului de azi, a nemaipomenitelor intamplari prin care trec personajele de poveste, publicul va urmari “Harap Alb” si “Pinocchio” la Sala Rapsodia de pe Lipscani, nr. 53.

Sambata, nerespectand sfatul tatalui, Harap Alb devine, cu juramant de supunere, sluga Spanului, personaj care intruchipeaza ticalosia si impostura. Supus mai multor incercari dramatice, in care e gata sa-si piarda capul, reuseste, in cele din urma, gratie curajului, istetimii si bunatatii sale, sa-l infranga pe Span si sa-si recapete identitatea de print.

Duminica, Pinocchio, personaj magic ale carui aventuri atrag copiii din toata lumea, fie ca este vorba de desen animat, carte de colorat, spectacol de teatru, va deveni, in sfarsit, copil adevarat.

Cu mic, cu mare, sunteti asteptati la Teatrul Ion Creanga sa va jucati de-a povestile, sa puneti in miscare ganduri copilaresti si sa intampinati venirea primaverii cu martisoare!

Mai multe detalii gasiti pe www.teatrulioncreanga.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *