Kevin Costner este “Favoritul lunii martie” la MGM

Kevin Costner este primul care iti vine in minte cand cineva vorbeste despre personajul Robin Hood. Insa Robin Hood, printul hotilor nu este singurul film cu care Costner a ramas pentru totdeauna in amintirea noastra, ci el reprezinta si legenda moderna a Vestului Salbatic, in productii precum “Justitiarul Vestului Salbatic” si, desigur, westernul “Cel care danseaza cu lupii”, pe care l-a si regizat.

Creatia lui regizorala include aventura post-apocaliptica “Postasul” si SF-ul “Lumea apelor”. Este incredibil faptul ca a fost cat pe-aci sa nu auzim niciodata de Kevin Costner, deoarece la inceputuri avea o slujba in marketing, si doar o intalnire intamplatoare, intr-un avion, cu legendarul Richard Burton l-a facut sa se dedice complet carierei in actorie.

Kevin Costner este FAVORITUL MGM in luna martie, astfel ca putem urmari pe acest canal cateva dintre filmele lui:

6 martie, 22.45
Postasul (SUA, 1997)

Kevin Costner, laureat al Premiului Oscar, este regizorul si protagonistul acestui thriller post-apocaliptic. In anul 2013 anarhia domneste pe Pamant; pana cand un calator singuratic descopera o uniforma de postas si incepe sa imparta scrisori, reaprinzand astfel spiritul unei revolutii.

13 martie, 22.40
Justitiarul Vestului Salbatic (SUA, 1994)

Regizor: Lawrence Kasdan
Cu: Kevin Costner, Dennis Quaid, Gene Hackman
Barbatul, omul legii, legenda…in timpul celei mai incitante si mai dramatice perioade din America – imblanzirea Vestului Salbatic – intra in scena Wyatt Earp.

20 martie, 22.55
3000 mile pana la Graceland (SUA, 2001)

Regizor: Demian Lichtenstein
Cu: Kurt Russell, Kevin Costner, Courtney Cox, Christian Slater, David Arquette
Plan ingenios: o spargere in camera cu jetoane a Cazinoului Riviera in timpul desfasurarii unei Conventii “Elvis Impersonator”. Dar Thomas Murphy (Kevin Costner) decide sa pastreze banii pentru el insusi si ii impusca pe toti partenerii sai cu exceptia lui Michael Zane (Kurt Russell). Michael trebuie sa ii dea de urma lui Murphy acum, inainte ca politia sa o faca.

27 martie, 22.55
Robin Hood, printul hotilor (SUA, 1991)

Regizor: Kevin Reynolds
Cu: Kevin Costner, Morgan Freeman, Christian Slater, Alan Rickman, Mary Elizabeth Mastrantonio
Robin of Locksley (Kevin Costner) se intoarce in Anglia cu maurul Azeem (Morgan Freeman), caruia i-a salvat viata in Turcia. In lipsa LUI, tatal lui Robin a fost ucis de seriful din Nottingham, iar tanarul jura sa-l razbune. Ascuns in padurea Sherwood, el se alatura unei bande de sateni fugari si devine liderul lor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.