Clujul verseaza in ton cu Iv cel naiv

Primavara, un tiraj nou al cartii si prietenii lui Iv cel Naiv vin miercuri, 7 martie, de la 19.00 in Libraria Carturesti din Iulius Mall Cluj, intr-un decor creat special de scenograful Vladimir Turturica pentru lansarea VERSEZ, de Iv cel Naiv: o seara de versuri, papadii & descoperiri.

Volumul surprinde in 110 pagini complet ilustrate de Vali Petridean cata tristete e in viata unei bacterii si cata ironie e in destinele partenerilor de trafic, cata poezie incape intr-un sms si cate lucruri din viata de zi cu zi pot fi spuse in versuri: declaratiile de dragoste, certurile de la hypermarket, povestile de la birou, extragerile loto, hobbyurile.

Poeziile lui Iv au aparut online in urma cu doi ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Intre timp, au strans tot mai multi cititori si s-au mutat intr-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar si intr-un album pe masura, publicat de Editura Vellant, aflat acum la al doilea tiraj.

Pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, despre Vali Petridean vorbesc cel mai bine chiar ilustratiile sale. Va invitam sa le descoperiti pe site-ul sau oficial: valipetridean.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.