Paul Rudd si Jennifer Aniston isi iau lumea in cap

George (Paul Rudd) si Linda (Jennifer Aniston) formeaza un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducand un stil de viata mult peste posibilitati in comedia “Wanderlust/Cu lumea-n cap”, regizata de David Wain, care va avea premiera in Romania pe 9 martie.

Dupa ce George isi pierde jobul, iar Linda isi vede din nou refuzat proiectul documentarului sau mult prea deprimant, cei doi nu mai au decit o singura optiune: sa se mute in Atlanta, pentru a locui cu Rick, fratele mitocan al lui George si cu sotia lui permanent abtiguita, Marisa. Doar pentru cateva luni, pana cand se vor pune din nou pe picioare…

Dar, pe drum, cei doi dau peste Elysium, o comunitate idilica populata de personaje excentrice, precum Carvin, fondatorul grupului, Seth, masculul Alfa din grup, Eva, frumoasa dezinhibata sexual, Wayne, nudist convins, Kathy, care nu stie ce sunt limitele, Karen, fosta starleta porno parasita de sot si in depresie. Toti acesti excentrici au o viziune cu totul diferita asupra vietii. Banii? Nu pot cumpara fericirea. Cariere? Cine are nevoie de ele? Haine? Doar daca tii neaparat. Sa fie, oare, Elysium, noul inceput de care au nevoie George si Linda? Sau schimbarea radicala a perspectivei mai mult va agrava problemele lor, in loc sa le rezolve?

Filmul va avea premiera in urmatoarele spatii:

Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Braila, Cluj, Pitesti, Targu Mures
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina
Satu Mare
Slatina

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *