Stefan Banica spune din nou “Te iubesc, femeie!”

Dupa succesul inregistrat anul trecut cu spectacolul unplugged “Te iubesc, femeie!”, Stefan Banica a ales sa sarbatoreasca femeia si in acest an prin doua concerte extraordinare pe 8 si 9 martie, dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor. Concertele vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti incepand cu ora 19.30.

Concertele unplugged “Te iubesc, femeie!” aduc o atmosfera cu totul diferita fata de traditionalele concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica. Spectacolele unplugged se desfasoara intr-un spatiu neconventional, intr-un cadru intim, cu accent pe emotie, caldura, printr-un contact direct al artistului cu publicul.

In concert se vor regasi cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus Stefan Banica de-a lungul carierei. Unele piese au fost promovate la radio sau transformate in videoclipuri, dar altele au ramas doar pe albumele artistului sau au fost cantate rareori in concerte.

“Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged “Te iubesc, femeie!”, din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cantand piesele mele, mai noi si mai vechi, in varianta acustica intr-o atmosfera exceptionala creata de public. Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie sa devina o traditie, asa cum sunt concertele mele de Craciun. Va asteptam cu toata dragostea!” spune Stefan Banica.

In afara de Rock’n’Roll Band si grupul The 50’s, Stefan Banica va avea invitati in concert si alti artisti valorosi, care vor completa spectacolul.

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *