Teatru in Club Wings: “Ich Clown”

Spectacolul ICH CLOWN de Sorin Poama si Vera Ion, in regia Verei Ion, se va juca marti 6 martie, de la ora 20.00, in Club Wings (Strada Mihai Eminescu, nr. 127). Din distributie fac parte Sorin Poama, Andrei Serban, Alexandru Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion. Intrarea este libera, la sfarsit se fac donatii.

ICH CLOWN este o piesa de teatru inspirata de o poveste reala, despre gasirea unui echilibru in afara zonei obisnuite, care te-a crescut si pe care o intelegi. Autorii textului au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie in care au fost confruntati cu decizia de a pleca din Romania. Rezultatul este un spectacol ca viata, plin de imprevizibil si situatii amuzante.

“Spectacolul ICH CLOWN este primul eveniment din cadrul platformei SCRIE DESPRE TINE, in cadrul careia ne propunem sa documentam vietile oamenilor din Romania actuala. Dupa spectacol, vom lua legatura cu cei interesati sa participe la un atelier de scenaristica: vrem sa oferim un frame normal si relaxat in care oamenii sa isi poata povesti experientele.” (Vera Ion)

Mai multe detalii despre piesa gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.