Tony Mott lanseaza romanul “Doi” la Tritonic

Colectia Casmir a Editurii Tritonic se va imbogati din 20 martie cu romanul “Doi” de Tony Mott, volum care va fi lansat pe 23 martie, ora 17.30 la Targul de carte din Brasov. Tony Mott, pe numele din buletin Antoneta Gales, s-a nascut in 1970 si activeaza in domeniul resurselor umane, iar “Doi” este cel de-al doilea roman al sau.

Dar iata ce spune autoarea insasi (mai multe puteti gasi pe site-ul oficial www.tonymott.ro):

“Tony Mott este pseudonimul meu, iar daca mama nu ar fi fost impiedicata de dragostea pentru tatal meu si m-as fi nascut in afara unei relatii legalizate, ar fi fost si numele meu.
Suna complicat?
Bine, mai simplu: Mott este numele pe care l-a purtat mama inainte de casatorie, adica am un oarecare drept de a-l folosi, nu este ca si cum as fi deschis cartea de telefon si l-as fi ales la intamplare.
In copilarie aveam o pasiune in a-mi schimba viitoarea meserie cat mai des posibil. Alegerile erau, in general, excentrice: criminalist, arheolog, scafandru, psiholog, designer, medic, actor, si cate si mai cate, functie de ceea ce citeam sau vedeam si mi se parea mai interesant. Daca nu am visat niciodata sa devin scriitor, este pentru ca nu mi s-a parut ca ar fi o meserie. Dar scriu de cand ma stiu. Am publicat primul meu roman abia in 2008, cu toate ca il terminasem de mai bine de zece ani. Am lansat un volum de poezie, DOI este al doilea roman si pana la sfarsitul anului poate il voi termina si pe cel de-al treilea. Macar de scris…”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *