Pe 9 martie se petrece o “Crima la cina”

Un nou concept de spectacol devine tot mai cunoscut in peisajul teatral bucurestean. De aproximativ un an, divertisment la cina a devenit o alternativa la stilul clasic, ce se bucura de notorietate si ii incanta pe amatorii genului cu reprezentatii sustinute intr-unul dintre restaurantele boeme din centrul capitalei, anunta un comunicat Vreaubilet.

Desi pentru Statele Unite sau alte tari europene originalitatea acestui tip de spectacol a devenit obisnuinta, un grup de actori romani profesionisti, parte dintre ei deja cunoscuti si apreciati pentru interpretarile altor roluri, pun in scena cu succes spectacolul interactiv “Crima la cina”. In timp ce veti consuma din meniul unei cine savuroase, alaturi de personaje, va veti putea implica in dezlegarea enigmei amuzandu-va pe seama suspectilor.

“Crima la cina”, o comedie politista spumoasa, in stilul Agatha Christie, va va introduce cu usurinta in atmosfera fascinanta a perioadei interbelice. Umor din plin, actiune si suspans, intrigi si mister, muzica live si dans – toate acestea sunt doar cateva dintre atributele reprezentatiei la care puteti asista vineri, 9 martie incepand cu ora 19.30 la Restaurantul VARR situat in str. Silvestru nr.67.

In regia Claudiei Schitelea, spectacolul adaposteste in distributie actori precum: Viorica Voda (Chantal), Razvan Rotaru (Laurence), Irina Munteanu (Iza), Andrei Bratu (Jiji), Dan Clucinschi (Jorj), Magdalena Chihaia (Vera), Marilena Ivan (Vaduva lui Papadopol), Laurentiu Munteanu (Recuperatorul) si Marian Hancu la pian.

Biletele se gasesc in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2. (langa Outlet Leonardo) si in magazinele EuroGsm din incinta Cora Lujerului, Ion Mihalache (langa Mega Image), Unirea Shopping Center parter (langa magazinul Stradivarius), online prin www.vreaubilet.ro si www.crimalacina.ro sau apeland unul dintre numerele de telefon 0734/745/728/0752 506 868. Pe langa spectacol, biletul include o cina formata din cocktail de intampinare (sampanie), aperitiv, fel principal si desert. Spectatorul poate opta pentru unul dintre cele trei tipuri de meniuri disponibile, independente, preparate pe baza de carne, peste sau legume. Pretul unui bilet este de 180 lei si 160 lei pentru “style ticket” sau grup de cel putin 4 persoane.

“Style ticket” = valabil in cazul persoanelor care vor veni imbracate dupa moda interbelica sau vor putea prezenta un accesoriu tipic perioadei interbelice.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *