Lansare de DVD: “3 minute de celebritate”

Box-ul “3 minute de celebritate*”, produs de Modernism.ro si A&A Records, co-produs de TVR Cultural si sprijinit de Institutul Cultural Roman Bucuresti se lanseaza pe 14 martie 2012, ora 19.00, la cafeneaua Carturesti Verona din Bucuresti. Box-ul cu 3 DVD-uri contine 81 de filme de 3 minute cu peste 120 de creativi romani contemporani, in formula de interviu sau no comment.

Filmarile au fost facute in perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011. Acest produs cultural va fi disponibil dupa 14 martie 2012 in retele de librarii si magazine specializate din tara si in reteaua Institutelor Culturale Romanesti din Strainatate din 17 orase din lume.

Proiectul “3 minute de celebritate” face parte din seria lansata de Modernism.ro numita modernism art documentaries si are ca scop promovarea creativilor si arhivarea evenimentelor artistice contemporane si de cultura urbana din Romania, din zona artelor vizuale, ale artelor spectacolului si interdisciplinare.

Acest prim Box contine trei volume, fiecare continand 28, 26 si respectiv 27 de episoade. Fiecare episod prezinta artisti, creativi si spatii gazda pentru evenimente creative. Materialele ofera informatii dintr-o zona exclusivista, emergenta, prea putin familiara publicului roman si strain. Acest produs cultural este primul din modernism art documentaries, serie dedicata promovarii si arhivarii prin filme documentare si arta video a scenei artistice romanesti contemporane.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.