Azi si maine, bilete reduse la Ghost Fest

Cei care isi doresc sa petreaca, la mijlocul lunii iulie, un week-end asezonat cu muzica, arte si mestesuguri traditionale, fotografie, proiectii video si multa voie buna, pot achizitiona pe 13 si 14 martie bilete cu reducere de 20% pentru Festivalul Ghost. Acesta se va desfasura pe terenul de biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Serile vor fi rezervate concertelor, sase nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Allerseelen (Austria), Leafblade (Marea Britanie), EchO (Italia) si Trei Parale (Romania).

Zona de activitati complementare va fi elementul de atractie diurna al Festivalului. In spiritul apropierii de valorile traditionale aceasta va cuprinde: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii & demonstratii de reenactment, proiectii de film, parada de costume.

Promotia din 13 si 14 martie este valabila in reteaua Biletoo: punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.