Curtea Veche va dezvaluie “Povestile unei inimi”

Gasirea si pastrarea dragostei intr-un oras mare si agitat pot fi uneori dificile. Curtea Veche Publishing va invita joi, 15 martie, incepand cu ora 18.00 la Libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5) sa descoperiti alaturi de cinci femei de succes care sunt obstacolele care marcheaza drumul in dragoste si cum trebuie ele invinse.

Alaturi de Diana-Florina Cosmin, autoarea volumului “Povestile unei inimi”, vor fi prezente Iren Arsene, Managing Partner la Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic de la The Place Concept Store, Mirela Bucovicean de la Molecule-F si Wilhelmina Arz, designer.

Discutia va porni de la gandurile pe care Diana-Florina Cosmin le-a asternut in volumul “Povestile unei inimi”, recent publicat la editura Curtea Veche. Autoarea cartii deschide, parca, din condei un fel de “cutie a Pandorei”, personala si nicidecum plina cu rele, ci cu tabuuri, ganduri dintre cele mai surprinzatoare si mai delicate, marturii pe alocuri riscante, pe alocuri intrigante, visuri abandonate sau indelung hranite si colturi de lume rememorate prin filtrul unor curiozitati personale. Amintirile-poveste din aceasta carte descriu un drum confesional la capatul caruia si autoarea, si cititoarele isi vor descoperi viata mai limpede, mai senina.
In paginile cartii veti gasi ilustratii originale realizate de Agnes Keszeg, iar volumul are si un book trailer inspirat din experientele traite de autoare.

Evenimentul de pe 15 martie va fi urmat de o serie de lansari in tara. Astfel, pe Diana-Florina Cosmin o puteti intalni si pe 17 martie incepand cu ora 17.00 la Salonul de carte Bookfest Timisoara (Centrul Regional de Afaceri Timis, B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) sau pe 24 martie incepand cu ora 16.30 la Targul International de Carte si Muzica Libris Brasov (Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum nr. 1).

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-sef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes Romania. Din 2009, semneaza si o rubrica lunara in editia romaneasca a revistei Cosmopolitan (Sex & the single girl), tratand cu umor si sinceritate problemele pe care le intampina fetele singure, aflate in cautarea marii iubiri. Diana a obtinut primul job in presa la varsta de 13 ani, participand, in paralel, la diferite concursuri de creatie literara din tara si din strainatate. Inainte de a decide sa se dedice in totalitate scrisului, a studiat Diplomatie si Relatii Internationale in Statele Unite ale Americii, efectuand stagii profesionale in cadrul celor mai importante organizatii internationale din Marea Britanie, Elvetia, Austria si Olanda. Din 2007, este membra a Institutului Regal de Afaceri Internationale (Chatham House) din Londra.

Povestea volumului o puteti descoperi si pe site-ul www.povestileuneiinimi.ro, pe pagina de Facebook “Povestile unei inimi”, iar pe Twitter discutiile legate de carte au loc pe hashtag-ul #povestileuneiinimi.

Volumul poate fi gasit in librarii la pretul de 28 lei, iar pe site-ul www.curteaveche.ro este disponibil la doar 24 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *