Primavara vine in buchetele de la Atelierul de design floral

Atelierul de design floral cu numarul 35 va avea tema Fresh Spring Flowers Bouquet si se va desfasura duminica, 18 martie, in intervalul orar 11.00-13.00 in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8. Costul atelier sustinut de designerul florist Stefan Ditu este de 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

Flowers Garden va propune sa evadati si in 2012 in lumea florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.

Fresh Spring Flowers Bouquet, tema din 18 martie, va reuni intr-un buchet flori proaspete de primavara. Culorile vii si verdele, specific, prin simbolistica, anotimpului in care totul renaste, se vor regasi in buchet. Frezii delicate si lalele pasionale vor fi acompaniate de irisi regali si minigerbera eleganta, intr-o simfonie dedicata prospetimii primaverii si frumosului etern al florilor. Buchetul va fi realizat in tehnica spiralei, o tehnica pe care, odata invatata, o veti putea aplica si altor tipuri de buchete.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0723 270 430 / 0740 893 712 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.