16 concurenti intra in Fabrica de staruri

Reality show-ul Fabrica de staruri isi deschide portile pentru 16 concurenti din Romania si Republica Moldova sambata, 17 martie, de la ora 21.25, in direct la TVR 1 si Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel ca romanii din Romania si Republica Moldova vor putea trai emotiile, bucuria si satisfactia succesului impreuna cu concurentii din cele doua tari.

Actorul Marius Vizante (foto) va deschide fabrica de slefuit talente cu prezentarea celor 16 tineri selectati: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragos, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din Romania, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina si Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentati si rezistenti dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, castigand premiul de 50.000 de euro si un contract muzical cu o importanta casa de discuri.

Pentru asta insa, concurentii vor avea de petrecut 24 de ore din 24, sapte zile din sapte sub acelasi acoperis al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care incepe dimineata la ora 8.00 si se termina seara la ora 24.00, fara a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legaturile cu familia vor fi restrictionate la o convorbire pe saptamana. Cursurile de dictie, engleza, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singura data pe saptamana avand voie sa se relaxeze gatind. Dar, cel mai important, in fiecare sambata seara vor urca pe scena, pentru a demonstra cum s-au pregatit si a infrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al Fabricii de staruri format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis si interpreta Natalia Gordienco.

Aproximativ 50 de camere video si peste 100 de persoane se vor afla in casa Fabrica de staruri pe langa cei 16 concurenti pentru a asigura transmsiile live pe www.fabricadestaruri.ro, unde internautii vor putea urmari tot ce se intampla in fiecare moment, putand astfel cunoaste concurentii si altfel. Ultimele noutati despre concurenti, dar si despre invitatii speciali care vor vizita casa Fabrica de staruri pot fi urmarite pe: www.facebook.com/infabricadestaruri si
youtube.com/infabricadestaruri.

Extras din comunicatul TVR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *