Amanda Seyfried este “Disparuta”

Summit Entertainment, Lakeshore Entertainment si Sydney Kimmel Entertainment aduc pe marile ecrane filmul “Disparuta/Gone” (SUA, 2012), un thriller in regia lui Heitor Dhalia, dupa un scenariu de Allison Burnett, cu Amanda Seyfried in rolul principal. In Romania, filmul va avea premiera pe data de 23 martie.

Cand se intoarce de la schimbul de noapte, Jill Parrish (Amanda Seyfried) descopera ca sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost rapita. Cu un an inainte, Jill scapase din mainile unui individ care o rapise, un ucigas in serie neprins inca, asa ca acum e convinsa ca acelasi individ s-a intors si a luat-o cu el pe sora ei. Temandu-se ca Molly va fi moarta pana la rasaritul soarelui, Jill porneste intr-o cursa nebuneasca pentru a-l gasi pe ucigas, a-i scoate la iveala secretele si pentru a-si salva sora.

Heitor Dhalia spune despre scenariu: “Mi-a placut imediat, de la prima lectura. Mi-a amintit de thrillerele anilor ’70, iar comprimarea timpului m-a facut sa ma gandesc la structura clasica a tragediilor antice. Scenariul este atat de compact, iar premisa, atat de clara incat relationezi imediat cu personajul principal si cu experientele sale.” Regizorul mai spune ca unul din motivele principale pentru care si-a dorit sa regizeze filmul a fost personajul feminin central: “Un asemenea personaj aduce posibilitatea de a vedea lucrurile din perspectiva unei femei, ceea ce face ca totul sa fie mai complex, mai profund si mai interesant.”

ORASE/SALI DE PREMIERA
Bucuresti: Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Movieplex
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara, Targu Mures
Cinema Grand Mall Satu Mare
Cityplex: Constanta, Brasov
Odeon Cluj
Oradea: Lotus, Cortina
RADEF ROMANIAFILM: Cluj “Florin Piersic”, Craiova “Patria”, Ploiesti “Premiera”, Targu Mures “Arta”, Slatina

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *