Castiga o excursie la Paris cu Oksa Pollock

Autoarele seriei Oksa Pollock, Anne Plichota si Cendrine Wolf, organizeaza Marea intrecere Oksa Pollock – Concurs Video European 2012, anunta un comunicat al Grupului Editorial All. Premiul consta intr-un sejur de trei zile si trei nopti la Paris pentru trei persoane, in luna iulie sau august 2012 (datele vor fi alese de castigatori).

Premiul include trei bilete de avion sau tren spre Paris din orasul cel mai apropiat de localitatea de rezidenta a castigatorului, o sedere de trei nopti intr-un hotel de 4 stele pe Champs-Elysées (cu mic dejun inclus), trei bilete pentru vizitarea Turnului Eiffel si o cina cu autoarele seriei Oksa Pollock.

Participantii trebuie sa realizeze un material video in care pun in scena lumea din volumele Oksa Pollock. Ei trebuie sa se filmeze interpretand rolul unui personaj, fie sub forma unei piese de teatru, a unui spectacol de papusi sau a unui spectacol de mima. Sunt permise efectele speciale. Pentru materialul video participantii trebuie sa foloseasca piesa POLLOCKMANIA OF THE WORLD – The Last Hope (DANCE), disponibila pentru descarcare de la urmatorul link.

Materialul video trebuie incarcat pe YouTube sau Dailymotion, iar linkul lui trebuie trimis pe adresa de e-mail oksa@xoeditions.com, pana la data de 31 mai 2012, ora 24.00 (GMT + 1).

Castigatorul va fi ales de un juriu format din autoare, Anne Plichota si Cendrine Wolf, compozitorul piesei POLLOCKMANIA OF THE WORLD si un reprezentat al Editorii XO din Franta.

Mai multe detalii gasiti in regulamentul concursului postat pe site-ul www.all.ro/oksa la sectiunea Concurs. Multa bafta tuturor!

In Romania, Editura ALLFA a publicat primele doua volume ale seriei Oksa Pollock, Taramul invizibil si Padurea ratacitilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *