Litera si TV Paprika lanseaza “Meniul perfect”

Editura Litera impreuna cu TV Paprika, singurul canal cu tematica gastronomica din Romania, vaƒ invita in cadrul Villei Rodizio (str. Ion Luca Caragiale, nr. 32) la evenimentul de lansare a cartii “Meniul perfect” de Gordon Ramsay, care va avea loc vineri, 23 martie, de la ora 19.30.

La eveniment va vor fi alaturi Simona Gherghe, Dana Savuica, Cristian Brancu, Roxana Iliescu, Dan Silviu Boerescu si Octavian Ursulescu. Evenimentul vizeaza atat discutii despre carte, cat si despre un mod de viataƒ sanatos, bazat pe o nutritie echilibrataƒ si diversificata -“ totul sub atenta supraveghere a specialistilor din domeniu si a unor meniuri delicioase gatite de bucatari recunoscuti.

“Meniul perfect” cuprinde o colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite. Cartea are o modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.

Sunteti asteptati cu surprize oferite de Villa Rodizio, Veritas Panciu si TV Paprika.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.