Emilia Popescu si Alexandru Arsinel merg la “O data-n viata”

Iuliana Tudor (foto) a lansat pentru vineri, 23 martie, o noua provocare de a canta folclor altor personalitati din Romania. Astfel, pe scena emisiunii “O data-n viata”, de la TVR 1, incepand cu ora 21.00, vor urma sa se afle, printre altii, si actorii Emilia Popescu si Alexandru Arsinel.

Iata ce a declarat despre participare Emilia Popescu: “La O data-n viata nu voi interpreta un rol, voi fi eu insami. Cel mai mult ma bucur ca, prin intermediul acestei emisiuni, pot face cunoscuta o poveste de viata care are nevoie de ajutor financiar din partea telespectatorilor. In rest, nu-mi va fi greu sa cant, iar prezenta in emisiune alaturi de Laura Lavric este o mare bucurie. Cel mai greu mi se pare sa invat versurile pieselor, pentru ca vreau sa le stiu pe de rost, sa nu am nevoie de promter! Seara de vineri se anunta o provocare pentru mine.”

Alexandru Arsinel este emotionat la gandul ca emisiunea se apropie: “Sper sa fac fata nivelului acestui program, pentru ca O data-n viata este o emisiune de top, realizata de profesionisti. Ma bucur ca il voi putea reintalni astfel pe bunul meu prieten, maestrul Nicolae Botgros. In rest… am sa joc un rol – voi fi ardelean, desi radacinile mele sunt mai mult bucovinene. Sper doar sa-mi gaseasca un costum pe masura. La propriu! Orcum, determinant ca sa accept invitatia la emisiune a fost cazul social pe care il voi prezenta.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *