Strada Fictiunii va invita la prima aniversare

Editura ALLFA aniverseaza implinirea unui an de la lansarea colectiei Strada Fictiunii. Astfel, miercuri, 28 martie, incepand cu ora 16.30, sunteti invitati la un dublu eveniment: organizarea unui Scavengers Hunt si lansarea unui roman de exceptie – Cevengur, de Andrei Platonov, anunta un comunicat al editurii.

La Scavengers Hunt, al carui rezultat se doreste a fi realizarea unui nou vizual pentru colectia de literatura Strada Fictiunii, vor participa patru echipe, cu cate 5-8 membri fiecare. Patru dintre cei mai cunoscuti bloggeri de la noi vor fi lideri de echipa, dar si parteneri media ai evenimentului: Elena Ciric (elenaciric.ro), Raluca Popa (raluxa.com), Toma Nicolau (tomanicolau.ro) si Alexandru Tunaru (tunaru.ro). Bloggerul lider isi va selecta echipa dintre cititorii blogului sau; daca doriti sa participati trebuie sa intrati pe blogul liderului dorit si sa va inscrieti. Participantii vor fi recompensati cu premii de la Editura ALLFA si partenerii ei: Evolio (evolio.ro), Biciclop (ciclop.eu).

Membrii fiecarei echipe vor fi legati unii de altii, vor primi o lista de taskuri si vor avea o ora la dispozitie sa le indeplineasca. Echipa care va indeplini toate taskurile va fi declarata castigatoare si va contribui la realizarea noului vizual al colectiei Strada Fictiunii.

In aceeasi zi, incepand cu ora 18.00, la Godot Café-Teatru va avea loc lansarea unui roman – eveniment: Cevengur, de Andrei Platonov. lA EVENIMENT vor participa: Maria Coman (realizator Antena 3), Antoaneta Olteanu (profesor universitar), Costi Rogozanu (critic), Ovidiu Simonca (jurnalist), Viorel Zaicu (Director editorial Grupul Editorial ALL) si Mario Demezzo (Vicepresedinte Grupul Editorial ALL).

Actorul Vlad Logigan va citi un fragment din roman.

La ora 18.30 va fi dezvaluit noul vizual realizat de echipa castigatoare. Aceasta imagine nou creata din elementele aduse de bloggeri, prin indeplinirea taskurilor, va fi folosita ulterior de Editura ALLFA in materialele de promovare a colectiei Strada Fictiunii.

Evenimentul va fi urmat de un recital sustinut de Dan Teodorescu (Taxi).

“Strada Fictiunii este nu doar colectia noastra de suflet, ci un pariu pe care l-am pus si pe care acum, dupa un an de zile, suntem tot mai siguri ca o sa-l castigam. Am pariat pe scrieri clasice, mai putin cunoscute publicului roman, pe scrieri contemporane ale unor autori mai putin celebri si pe romane bestseller, care au facut deja inconjurul lumii. I-am adus pe Italo Calvino, Sasa Sokolov, Luis Landero, Julian Sanchez, Simon Toyne, autori care ne-au depasit cu mult asteptarile in aprecierea publicului.
Pe Strada Fictiunii, cu fiecare metru parcurs esti altul, mai bun, mai destept si mai bogat. Iar cand ajungi la capat nu te intorci pentru ca Strada Fictiunii nu are capat…

Acum, la un an de Strada Fictiunii venim cu un roman-eveniment: “Cevengur”, de Andrei Platonov, dar si cu un concept nou de promovare, cum este Scavengers Huntul, prin care dorim sa implicam si sa aducem mai aproape prietenii si cititorii ALL.”, a declarat Mario Demezzo, vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.