Targ la bulivar: Picanterii de Bucuresti

Intre 23 si 25 martie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – Bd. I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate), pentru toti pasionatii de arta interbelica si nu numai, se deschide targul Picanterii de Bucuresti. Targul se va desfasura intre orele 10.00 si 20.00, la bulivar, in gradina Palatului Sutu. Intrarea este libera.

Picanterii de Bucuresti se doreste a fi un loc care sa reinvie atmosfera Capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar si expozitii de fotografie, pictura, design si decoratiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris si locuitorii sai.

De la palat nu vor lipsi atelierele de creatie artistica, unde bucurestenii dichisiti vor putea realiza palarii de epoca, podoabe, portrete, tablouri sau desene de epoca. Pentru pasionatii de pictura si colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de carti postale interbelice, unde timp de trei zile, intre 23 si 25 martie, orele 13.00 -15.00, se pot crea asemenea ilustratii.

Picanterii de Bucuresti cuprinde si un spectacol de jonglerie oferit de TricTruc107 si Incubator107, sambata 24 martie, de la ora 17.00.

Printre picanteriile de care vor avea parte duduile si domnii lor se numara si lectiile de tango autentic care vor fi predate, in cadrul evenimentului de catre profesorii de la Fabrica de Tango.

Atelier Pas Boutique va preda duminica, 25 martie, de la ora 18.00, la Picanterii de Bucuresti lectii de jazz – dance, un stil care a luat nastere la inceputul secolului XX in Statele Unite, avand la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul.

Mai multe informatii despre evenimentele de la targ gasiti aici: http://picanteriidebucuresti.wordpress.com/

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.