“Insomniacii” va asteapta pe 28 martie in La Scena

Teatrul de Arta Bucuresti va invita la comedia “Insomniacii” miercuri, 28 martie de la ora 20.00 in club La Scena. Trei personaje se intalnesc noaptea in parc pentru ca sufera de insomnie. Cauzele care le provoaca starile de neliniste construiesc o serie de discutii pline de un umor naiv, neintentionat si sincer.

Distributia ii reuneste pe Liviu Cheloiu, George Constatinescu si Marin Grigore intr-o comedie revelatoare despre aberatiile umane pe care le poate crea un sistem defectuos, cu subiecte pe care personajele le decupeaza dintr-o realitate incongruenta cu a noastra, dar care isi culeg gandurile nocturne, ca urmare a unei nevoi de iesire din anonimat, din povestea lui Harap-Alb, decoperirea ABS-ului sau destainuri ca fiinte extraterestre.

In regia lui Sorin Militaru si text de Mimi Branescu, “Insomniacii” este comedia care reuseste sa contureze o imagine reala despre ratacirile umane in irational, ridicand semne de intrebare asupra consecintelor pe care o societate le poate amprenta.

Pretul unui bilet este de 25 lei, respectiv 20 lei pentru studenti si elevi.

Rezervari: la 0727 795 380 sau online pe adresa www.teatrularca.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.