Concurs pentru copii cu premii in invitatii la teatru

Dragi parinti, invatatori si copii, Teatrul Ion Creanga, in parteneriat cu platforma educationala Dragoni.ro, organizeaza o competitie de desene pentru cei mici, intitulata Povestea primaverii. Toti copiii cu varsta pana la 12 ani sunt invitati sa participe cu povesti despre primavara, asa cum este ea privita de fiecare in parte.

Cele mai interesante cinci desene vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la premiera spectacolului “Carolina si Poneiul” si, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durata de 6 luni pentru jocurile de pe site-ul www.dragoni.ro, o mascota, un smart-kit si o sapca personalizata.

Concursul se desfasoara pana pe 10 aprilie, cei cinci castigatori fiind decisi de catre reprezentantii Dragoni.ro. Anuntul castigatorului se va face in data de 26 aprilie a.c. pe www.teatrulioncreanga.ro/Paginacopiilor, iar premiile vor fi oferite in cadrul premierei spectacolului “Carolina si poneiul” de catre mascotele Dragoni.ro.

Desenele trebuie trimise fotografiate in format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs@teatrulioncreanga.ro sau, in original, prin posta, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, in atentia Biroului Management Educational si PR. Va rugam sa mentionati urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta copilului participant la concurs, nume parinte sau invatator, date de contact.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *