Cinemax ne face cunostinta cu “Vinovatele de iubire”

Cinemax difuzeaza in premiera vineri 30 martie, de la ora 00.40, drama horror “Vinovate de iubire/Koi no tsumi” (Japonia, 2011), cu Miki Mizuno, Makoto Togashi, Megumi Kagurazaka. Actiunea filmului are in centru trei femei si incredibilele lor povesti care includ sexul pentru bani si crima.

Cu totii suntem oameni cu dorinte pervertite si emotii inabusite, ascunse de aparenta calma a vietii de zi cu zi, iar pelicula lui Sion Sono exploreaza această latura ascunsa a personalitatii umane.

Totul incepe din clipa in care Kazuko, o femeie-detectiv, incearca sa elucideze misterele unei crime. Astfel, o cunoastem pe Izumi, o femeie care ajunge sa traiasca o viata dubla. Vorbim despre sotia devotata și linistita versus femeia-fotomodel, incantata de puterea pe care o are asupra barbatilor trupul ei gol. Apoi, o intalnim pe Mitsuko, o femeie care in timpul zilei este asistent universitar, iar noaptea se prostitueaza. Din clipa in care Mitsuko o ia pe Izumi sub aripa sa, lucrurile iau o intorsatura foarte intunecoasa si cu adevarat periculoasa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *