Concertele saptamanii in Wings Club

Wings Club Bucuresti gazduieste lansarea noului videoclip al trupei Blue Nipple Boy (“Salta Montes”) joi, 29 martie, incepand cu ora 20.00. Piesa este un fusion original de ritmuri vals, latino si disco, iar videoclipul a fost montat de catre Griffon & Swans Studio. Filmarile au fost realizate in colaborare cu Andrei Radulescu si Roxana Ardelean.

Proiectia videoclipului va avea loc dupa un concert special pregatit de baietii de la Blue Nipple Boy in care veti avea ocazia sa ascultati un playlist dinamic si improspatat cu multe piese noi, in premiera. Invitati speciali in deschiderea evenimentului sunt prietenii de la formatia Changing Skins.

Biletele pentru acest concert costa 20 lei si vor putea fi procurate exclusiv in ziua evenimentului de la intrarea in Wings Club, din Bucuresti, str. Mihai Eminescu nr. 127.

Pe 30 martie, trupa de cover-uri Making Off va sustine un concert care va incepe la ora 22.00. Biletele vor fi puse in vanzare in seara concertului, la intrarea in club, pretul unui bilet fiind 15 lei.

Cat despre seara de 31 martie, de la ora 21.00, trupa Avenue revine in Wings, cu acelasi show exploziv si revitalizant cu care v-a obisnuit. Pretul biletului este de 20 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *